Je wilt uit huis maar waar moet je beginnen?
Op donderdagavond 7 april a.s. vindt het evenement ‘Wijzer over Wonen’ plaats in de Spil te Bleskensgraaf. Met een uitgebreid programma in het thema kopen én het thema huren kom je hier alles te weten over het bemachtigen van jouw eerste woning! Of je nu een huis wilt kopen, huren of bouwen, met al jouw vragen kun je hier terecht! En zijn jouw vragen niet beantwoord tijdens de lezingen kun je deze ook stellen op de uitgebreide informatiemarkt waar verschillende makelaarskantoren, een notaris en zelfs een interieuradviseur staan. Ook de Gemeente Molenlanden is aanwezig om alle vragen over bijvoorbeeld tiny en small houses te beantwoorden.

Samengevat
Waar: Zalencentrum de Spil, Bleskensgraaf
Wanneer: Donderdag 7 april 2022
Hoe laat: van 19:15-22:00u
Voor wie: Jongeren op zoek naar een woning in de Gemeente Molenlanden.

Gratis presentje bij vooraf aanmelden

Meld je aan via deze link; https://rb.gy/yawhac